ye-logo.v1.2

Від отриманих поранень під Іловайськом помер солдат Денис Дзингель

Суспільство 5130
Фото: vk.com

Більше місяця за життя подолянина боролися лікарі, але 12 жовтня його не стало.

22-річний Денис Дзингель із села Русанівці Летичівського району служив солдатом у 51-й окремій механізованій бригаді. Як і його бойові побратими з військової частини А2331, молодий подолянин захищав Україну у зоні проведення антитерористичної операції.

Останній свій бій Денис прийняв під Іловайськом. Прориваючись з “Іловайського котла”, військовий отримав поранення у голову.

“Денис Дзингель 51 ОМБР!!!! було поранено в голову, з установки “Град”, зараз він перебуває на межі життя та смерті у госпіталі! Привезли його без документів!”, - напише згодом у соцмережі “Вконтакті” сестра Юлія.

Більше місяця Денис Дзингель був у комі, але в жовтні його не стало.

“12 жовтня перестало битись серце ще одного справжнього ГЕРОЯ УКРАЇНИ, випускника нашої школи Дзингеля Дениса. Йому було лише 22 роки. Він був надійним другом, хорошим учнем, уважним сином, добрим братом, чесною і порядною людиною, - розповідає педагог Любов Новак. - Лікарі Дніпропетровська та Львова більше місяця боролись за його життя, але важкі поранення і опіки, отримані при виході з “Іловайського котла”, так званим “зеленим коридором”, не залишили йому шансів на життя. Не так давно його навчали ми у школі, а тепер він показав нам приклад справжнього патріотизму, мужності, героїзму і людяності, віддавши своє молоде життя за наш мир і спокій. Спасибі тобі, Денисе! Вічна пам'ять! Героям Слава! Герої не вмирають!”

Поховали солдата 51-ї окремої механізованої бригади Дениса Дзингеля 15 жовтня у Русанівцях Летичівського району, де проживають його рідні. В останню путь проводжали усім селом.

Газета “Є” висловлює співчуття рідним і близьким солдата Дениса Дзингеля.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую