ye-logo.v1.2

На обласних змаганнях з пішохідного туризму серед освітян перемогли хмельничани

Туризм 6122

Вони долали смугу перешкод, на швидкість в’язали вузли та розпалювали багаття.

Традиційний чемпіонат області серед працівників закладів освіти з пішохідного туризму «Листопад-2014» цьогоріч відбувся у Славутському районі, у лісовому масиві біля Голубих озер. У змаганнях взяли участь 20 команд з 14 районів та 6 міст області.
В програмі змагань були дві спортивні дистанції – «Командна смуга перешкод», «Крос-похід» і конкурси: з в’язання вузлів, розпалювання багаття та стінгазет, що відображали будні змагань.


Трійка лідерів серед команд-учасниць визначилася одразу ж, у перший же день змагань. На дистанції «Командна смуга перешкод» найкращі результати показали команди Шепетівського району, міст Хмельницького та Славути.
Другого дня команди змагалися на дистанції "Крос-похід". Дистанцію довжиною 7 кілометрів потрібно було подолати за обумовлений заданий час та орієнтуючись за картою, знайти 10 етапів з подолання перешкод, обладнаних на місцевості. І тут трійка кращих залишилася незмінною. Першою стала команда педагогів хмельничан, другими – команда з Шепетівщини, третіми – туристи-педагоги з міста Славути.


У конкурсній програмі результати були такими: у конкурсі в’язання туристських вузлів перше місце у Кам’янця-Подільського, друге місце поділили команди Шепетівського району та м. Нетішина, у конкурсі «Розпалювання вогнища» кращою була команда Шепетівського району. Друге місце у команди міста Шепетівки, третє місце поділили педагоги з міста Кам’янця-Подільського, Білогірського та Новоушицького районів. У конкурсі туристичних газет перше місце – у команди міста Нетішина, 2-ге – у команди з Чемеровецького району, 3-тє – у команди Шепетівського району.


«Команда з міста Хмельницького стала на чемпіонаті незаперечним переможцем. І це недивно, адже у складі команди виступали три майстри спорту та три кандидати в майстри спорту зі спортивного туризму», - розповідає головний секретар чемпіонату Інна Кіретова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую