ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» забив у ворота суперника 11 голів

Спорт 2356
Фото: sportlider.km.ua

Та святкував третю перемогу у сезоні футзальної Екстра-ліги.

Хмельницький «Спортлідер+» у черговому турі чемпіонату на власному паркеті приймав «Титан-Зорю» з Покровська Дніпропетровської області. Новачок Екстра-ліги не зумів на рівних протистояти хмельничанам і подоляни святкували закономірну перемогу. Більше того, «спортлідерці» в одному матчі забили більше голів, ніж за чотири попередні гри разом взятті.

Ще до перерви «Спортлідер+» сім разів засмутив голкіпера гостей, на що «титанівці» відповіли лише однією результативною атакою. Після перепочинку господарі поля продовжували забивати голи, а суперник пропускати. Навіть коли рахунок був 11:3 «спортлідерці» не зупинилися, а головний тренер подолян Віктор Мглинець випустив ще й п’ятого польового гравця. Більше забити хмельничанам не вдалося, лише пропустили. Фінальна сирена зафіксувала перемогу «Спортлідера+» з рахунком 11:6.

Матч проти «Титана-Зорі» на довго запам’ятається вболівальникам, адже вони стали свідками «покеру» Сергія Рибака та «дублю» Дмитра Калукова, відзначитися у воротах суперника зумів навіть наш голкіпер Максим Лисенко, який й червону картку отримав за небезпечну гру. Також вилучення заробив молодий «спортлідерець» Олександр Педяш за удар суперника в обличчя. Загалом «Спортлідер+» вперше у футзальній Екстра-лізі забив супернику аж 11 голів.

Наступний матч наші футзалісти проведуть 2 листопада у Рівному, де зіграють із «Кардиналом-Рівне». У разі перемоги, хмельничани піднімуться на четверту сходинку у турнірній таблиці, а якщо ще й львівська «Енергія» програє свій матч, то «Спортлідер+» стане третім.

«Спортлідер+» - «Титан-Зоря» 11:6 (7:1)
Голи: Рибак 1, 18, 20, 33, Засенко 4, Власович 5, Калуков 7, 35, Шеремета 16, Лисенко 22, Фетько 27 – Маржановський 18, 39, Слободнюк 24, Кулик 30, 39, Макшанов 40.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую