ye-logo.v1.2

Результати екзит-полів не здивували лідерів

Вибори 3785
Фото: ukr.net

Представники регіональних штабів партій у Хмельницькій області прокоментували результати опитувань.

В обласному штабі Блоку Петра Порошенка сподіваються, що на Хмельниччині підтримка партії буде ще вищою, ніж загалом по Україні. Однак про конкретні цифри говорити ще зарано.
«Похибка екзит-полів має бути не більше трьох відсотків. Але про результати говорити рано. Зараз ми в стані роботи, вже завтра будуть емоції», - коментує прес-секретар Хмельницького обласного штабу Блоку Петра Порошенка Ольга Соколова.
Партія «Народний фронт» найбільше довіряє результатам національного екзит-полу.
«На минулих, президентських виборах він показав найдостовірніший результат, - каже керівник прес-служби Хмельницького регіонального виборчого штабу «Народного фронту» Юлія Ростоцька. - На початку виборчої кампанії у нас були не високі рейтинги, тепер партія – на другому місці. Якби вибори відбулися на тиждень пізніше, у нас були б ще вищі рейтинги, адже люди належно оцінили роботу діючого Прем‘єр-міністра».
Представники об‘єднання «Самопоміч» не сумнівалися у високій підтримці виборців у західних регіонах.
«Дещо несподіваною стала настільки висока підтримка у центральних регіонах і Києві, де ми на першому місці, - зазначає прес-секретар Хмельницького регіонального виборчого штабу «Самопомочі» Олександр Дячук. – У західних областях, в тому числі і на Хмельниччині, де виборці завжди активні, очікували саме на такі результати».
Як повідомили у прес-службі ВО «Свобода», партія задоволена, що до парламенту не пройдуть комуністи і пройде досить малий відсоток проросійських сил. На Хмельниччині «Свобода» сподівається отримати у три-чотири рази більше голосів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую