ye-logo.v1.2

У Хмельницькому у черговий раз замінували залізничний вокзал

Кримінал 2324
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

Про це повідомив читач газети “Є”.

“Замінували залізничний вокзал. Тут усе “оцепили”, людей не пускають”, - розповів читач газети “Є” Олександр.

Інформацію про замінування залізничного вокзалу підтвердили і в обласному управлінні міліції.

“Так, дійсно. Близько 11-ї години на “102” зателефонував невідомий та розповів, що вокзал замінований. Наразі на місці працює вибухо-технічна лабораторія та кінологи, рух обмежений”, - говорить інспектор прес-служби обласного управління міліції Катерина Шуприган.

Як повідомляє управління МВС України на Південно-Західній залізниці, внаслідок анонімного повідомлення про замінування евакуювали понад 120 пасажирів та 70 працівників вокзалу. Правоохоронці встановили, що дзвінок надійшов з зони АТО - з Луганської області.

 «Працівники вибухотехнічної служби, які прибули на місце події ретельно обстежили територію. Будь-яких вибухонебезпечних предметів виявлено не було, після чого, о 12 годині 20 хвилин вокзал відновив звичайний ритм роботи», - прокоментував начальника лінійного відділу міліції на станції Хмельницький Вадим Боровський.

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеки громадян відкрите кримінальне провадження за статтею 259. Відповідальність: ув'язнення терміном до восьми років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую