ye-logo.v1.2

З Ярославом Костишиним попрощаються сьогодні, з Даном Колісником — завтра

Суспільство 4561
Фото: procherk.info

Тіла загиблих військових з Хмельниччини вчора, 28 жовтня, доставили літаком у Старокостянтинів, звідки їх відвезли до рідних.

З майором військової частини А3013 33-річним Ярославом Костишиним прощатимуться сьогодні, 29 жовтня, у селі Томашівка Ярмолинецького району. Ховатимуть українського воїна о 14:00 на місцевому кладовищі.

24-річного спецпризначенця Дана Колісника, який родом із Кам'янець-Подільського району, поховають у Червонограді Львівської області. Там у нього залишилися дружина та двоє синів-двійнят, яким лише по одному року та дев'ять місяців.

«Дан був хорошою людиною, вірним другом, дбайливим батьком і уважним чоловіком. Він відповідально ставився до своєї роботи. Це було його покликання. З 13 років навчався у військовому ліцеї у Кам’янці-Подільському, закінчив Львівську академію сухопутних військ, служив у Хмельницькому, – розповіла дружина Анна Колісник, передає “ІА ZIK”. – Сьогодні (28 жовтня, - прим.автор) з Харкова мають доставити його тіло. Поховають Дана у Червонограді, бо звідти я родом. Там живуть мої батьки і я з дітьми туди переїжджаю. У Хмельницькому ми винаймали квартиру. Тепер тут нам нічого робити».

Прощання із Даном Колісника відбудеться 30 жовтня у міському храмі св.Володимира УПЦ КП. Час ще уточнюється. Поховають героя на Бендюзькому кладовищі, поряд із загиблим у зоні АТО добровольцем Русланом Жиліном

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую