ye-logo.v1.2

На Хмельниччині двоє подруг до смерті побили чоловіка через несплату аліментів

Кримінал 2534
Фото: lviv24.at.ua

Суд засудив обох до семи років позбавлення волі, а також зобов’язав сплатити матері потерпілого 50 тисяч гривень у якості морального відшкодування.

34-річна колишня дружина потерпілого та її 22-річна знайома побили 37-річного чоловіка і, злякавшись скоєного, втекли з місця події. Побитого у вкрай важкому стані доправили до районної лікарні. Наступного дня правоохоронці уже затримали підозрюваних.
Того вечора жінки трохи випили, і близько опівночі потрапили у привокзальний кафе-бар, де за столиком вже спав нетверезий колишній чоловік однієї із підозрюваних. Подруги вивели його із закладу і почали з’ясовувати стосунки.
“Справа в тому, що чоловік давно не сплачував аліменти і не цікавився вихованням 11-річного сина. Під час сварки жінки почали бити чоловіка, але, очевидно, погано себе контролювали, і зупинились, коли той уже ледь дихав. Злякавшись скоєного, вони покинули потерпілого напризволяще, а самі зникли з місця події. І тільки вранці ледь живого чоловіка знайшла прибиральниця, яка і викликала медиків”, - йдеться у повідомленні Хмельницького обласного управління міліції.
У потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеню, мозкову кому, закриту травму живота, розрив печінки та ще цілий ряд важких травм, які виявились несумісними з життям. Близько третьої години того ж дня чоловік помер.
Дунаєвецький районний суд розглянув матеріали провадження і визнав підсудних винними у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та частиною третьою статті 135 «Залишення в небезпеці» Кримінального кодексу України, засудивши обох до семи років позбавлення волі. Також представники Феміди задовольнили цивільний позов матері потерпілого і зобов’язали жінок сплатити 50 тисяч гривень у якості морального відшкодування.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую