ye-logo.v1.2

“Україною має керувати кожен із нас, а не жменя політиків”

Культура 3253
Фото: Дмитра Скрипника

Так вважає хмельничанин Андрій Кедись, котрий за власний рахунок видав книжку, в якій радить українцям об'єднатися задля побудови нової держави.

Андрій Кедись — пересічний мешканець Хмельницького, за освітою кухар, наразі безробітний. Чоловік каже, що не міг сидіти без діла тоді, коли країна котиться у прірву. Вирішив свої роздуми про долю держави викласти на папері. Разом з дружиною Тетяною, яка редагувала його статті, за власні кошти видав невелику книгу “Любіть Україну”.
“Брошура розрахована здебільшого на молодих людей, яким не байдуже майбутнє країни, у якій вони живуть. Проте книгу можуть читати всі, хто прагне змін. Багато корисного для себе знайдуть держслужбовці, священнослужителі, економісти. Тут все написано доступною мовою, якою ми всі говоримо, і яку розуміємо, не докладаючи зусиль”, - розповідає Андрій Анатолійович.
У книзі “Любіть Україну” розміщені публіцистичні нариси автора про соціальну несправедливість, роздуми про політику, економіку, релігію і сім'ю. Андрій Кедись поділитись власними думками із широким загалом вирішив після трагічних подій у країні. Раніше писав лише вірші.
“Книжка проникнута патріотизмом, духом правди та болем за наш народ. В ній читач отримає відповіді на багато запитань, можливо, змінить своє ставлення до країни та влади, - каже автор. - Я в минулому їздив на заробітки за кордон, можу порівняти, як люди тут, в Україні, бідують, а бандюгани нами керують. Хотів написати щось таке, щоб підштовхнути українців до боротьби за державу. Лише від нас з вами залежить, яка буде наша країна, а не від тих, хто зараз при владі”.
Андрій Кедись переконаний, що його особистий життєвий досвід, яким він поділився у книзі, буде корисним справжнім українцям. Щоб вивести країну з кризи, вважає чоловік, треба об'єднатися і спільними зусиллями будувати нову державу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую