ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали квартирного злодія з Івано-Франківщини

Кримінал 2288
Фото: misto.te.ua

Молодик, “обчистивши” кам’янчан, збагатився на 130 тисяч гривень.

Працівники Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції встановили особу крадія, який підбирав ключі і проникав до квартир, коли господарів не було вдома. Ним виявився 26-річний молодик з Івано-Франківщини. Він неодноразово поставав перед судом за подібні злочини. Спочатку його географія обмежувалась рідним Прикарпаттям, але згодом зловмисник розширив свою «діяльність» на сусідні області.
“На Поділлі він “спрацював” ще влітку, — розповідає начальник Кам’янець-Подільського МВ УМВС Віталій Козярук. — У липні обікрав дві квартири в багатоповерхівках по вулицях Молодіжній та Васільєва. Там він викрав золоті вироби та гроші, завдавши збитки власниками на 70 тисяч гривень. А наступного місяця «набив кишені» майже на 60 тисяч гривень, привласнивши золото та гроші з чотирьох осель, що по вулицях Данила Галицького, Тімірязєва, Князів Коріатовичів та Хмельницьке шосе”.
Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до шести років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую