ye-logo.v1.2

За гроші на солодощі дитину побили на очах у рідних

Кримінал 2413
Фото: tsn.ua

Зв'язавши пасинка, вітчим бив його підставкою для телевізора.

Хмельничанин уже відбув тюремне ув’язнення за вбивство своєї першої дружини, а одружившись знову, почав знущатися над 11-річним пасинком.
“Злочинець не приховував, що не любив дітей, часто ображав їх та бив. Новим приводом для знущань стали гроші, які пасинок нібито вкрав у бабусі на солодощі. Прийшовши з роботи, чоловік схопив дитину, зв’язав руки і підвісив до дверей. На очі йому потрапила підставка для телевізора, якою він і бив хлопчину на очах у матері та менших дітей, допоки той не зізнався у вчиненні крадіжки. Судово-психіатрична експертиза показала, що хлопчик переніс сильний емоційний стрес та отримав тілесні ушкодження”, - повідомляє прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.
Чоловік розумів, що через свій жорстокий вчинок знову може опинитись за ґратами, і втік з дому. Будучи оголошеним у розшук, хмельничанин довго переховувався, та все ж правоохоронцям вдалось його розшукати. Під час затримання він чинив активний опір та наніс одному з працівників міліції тілесні ушкодження.
Тепер чоловік знаходиться під вартою. Йому інкримінують вчинення трьох злочинів, один з яких — тяжкий (стаття 127 «Катування», стаття 342 «Опір працівникові правоохоронного органу», стаття 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України). Зловмиснику загрожує до п'яти років позбавлення волі, найближчим часом суд винесе вирок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую