ye-logo.v1.2

Живописець Іван Марчук та скрипалька Богдана Півненко презентують у Хмельницькому цікавий проект

Афіша 4713

13 листопада вони представлять на розсуд подолян свої «Живопис. Музику. Поезію».

У четвер, 13 листопада о 16.00 в обласному художньому музеї відбудеться подія всеукраїнського масштабу – спільна акція всесвітньовідомого живописця Івана Марчука та його доньки, талановитої скрипальки Богдани Півненко «Живопис. Музика. Поезія». У Хмельницькому вони презентуватимуть три види мистецтва – ретроспективну виставку полотен, концертну програму та читання віршів українських поетів.
Іван Марчук – єдиний з українців, що увійшов до рейтингу «100 найвизначніших геніїв сучасності», який склала британська газета «The Daily Telegraph». Цікаво, що Марчук набрав втричі більше балів, ніж відомий американський режисер Квентін Тарантіно. А у 2006 році Міжнародна академія сучасного мистецтва у Римі прийняла Івана Марчука до лав «Золотої гільдії» та обрала почесним членом наукової ради академії. Це перший випадок визнання українського автора інституцією такого високого рівня. Нині «Золота гільдія» нараховує 51-го художника з усього світу.
Богдана Півненко – самобутня скрипалька, яскрава представниця нової генерації музикантів, яку журналісти називають «українським Паганіні у спідниці».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую