ye-logo.v1.2

За чотири свині - шість років в'язниці

Кримінал 2141
Фото: mvs.gov.ua

У Хмельницькому районі впіймали свинокрадів.

Працівники Хмельницького райвідділу міліції «на гарячому» затримали двох хмельничан, які обікрали приватне фермерське господарство та вивезли звідти чотирьох найбільших свиней.
Кримінальний дует підозрюється у вчиненні серії аналогічних крадіжок. За словами виконувача обов'язків начальника Хмельницького райвідділу міліції Юрія Зацерковного, правоохоронці впродовж останніх півроку отримували повідомлення із різних сіл району про крадіжку свиней та великої рогатої худоби.
“Кривдниками місцевих селян виявилися 39-річний хмельничанин і його досвідчений 67-річний напарник. Обоє уже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки худоби. Цього разу вони викрали з ферми двох найбільших свиней, яких прив’язали в лісі, а потім повернулись і забрали ще двох. Але тут вже злодійська фортуна від них відвернулася — свинокради потрапили у міліцейську засідку”, - повідомляє прес-служба УМВС України у Хмельницькій області.
За інформацією правоохоронців, незважаючи на те, що в багажному відділенні рохкали чужі свині, зловмисники заперечували свою провину, замкнулися всередині автомобіля й ігнорували їхні вимоги. Тоді працівникам міліції довелось самим відчинити автомобіль, розбивши скло.
Наразі підозрювані перебувають під вартою. Стосовно них відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до шести років. Слідство триває, правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую