ye-logo.v1.2

Свідки у справі щодо роздачі сепаратистської газети “Новороссия” ігнорують суд

Кримінал 2295
Фото: domjurista.ua

Хмельницький міськрайонний суд продовжує розглядати справу стосовно двох зловмисників, яких звинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

У вівторок, 11 листопада, перед судом повинні були постати свідки, які нібито бачили як у Хмельницькому роздавали сепаратистську газету “Новороссия”. Проте у черговий раз вони не з'явилися до зали суду.

“Свідки заявили про те, що не мають фізичної можливості сьогодні потрапити на засідання. Вважаю, що потрібно перенести судове засідання для того, аби свідки у даній справі з'явилися до суду”, - повідомив прокурор.

Захист обвинувачення та самі підозрювані погодилися із думкою прокурора. Суддя Хмельницького міськрайонного суду Сергій Баєв постановив продовжити розгляд справи у четвер, 20 листопада, об 11:00, а свідків, які проігнорували виклик до суду, доставити приводом.

Нагадаємо, у липні співробітники управління Служби безпеки України у Хмельницькій області затримали групу осіб, у яких знайшли примірники газети “Новороссия”. На лаву підсудних потрапили 30-річний чоловік та 27-річна жінка — їх звинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України. Максимальне покарання — ув'язнення терміном до десяти років з конфіскацією майна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую