ye-logo.v1.2

Півтори сотні хмельничан закрили велосезон і допомогли військовим (ФОТО)

Спорт 2420
Фото: Сергій Зисько

Завершальний велопробіг вулицями осіннього Хмельницького, відбувся минулої неділі, 9 листопада.

Організатор велопробігу до закриття сезону – клуб «Велодрайв-Хмельницький» за підтримки Газети «Є».
Наймолодшому учаснику акції заледве виповнилося 14 років, а найстаршому – за 50. Цей факт яскраво свідчить про те, що для справжніх веломанів немає вікових обмежень, та й зрештою не може бути, адже велосипед та здоровий образ життя – це шлях до довголіття.
Учасники проїхали понад десять кілометрів містом та за його межами, а підсумками сезону та враженнями ділилися у дендропарку під іскри вогнища, аромат та смак смажених сардельок.
«З кожним роком армія шанувальників велобайків стає все більшою. У Хмельницькому ми вже провели чимало різноманітних заходів, серед яких міські велопаради, екскурсії та походи. Цього року з нами навіть катався т.в.о голови облдерждміністрації Олександр Симчишин. Є підтримка і від Хмельницької міської влади та ДАІ. Наступного ж сезону ми плануємо плідно попрацювати над розбудовою велоінфраструктури у місті, розробкою програм влаштування велодоріжок», – відзначив організатор пробігу Олександр Калінер.
Під час заходу відбувся благодійний розпродаж наліпок з пам’ятною атрибутикою про заїзд. Виручені 1244 гривні цілковито підуть на потреби армії.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую