ye-logo.v1.2

Мер Хмельницького привітав працівників радіо, телебачення і зв’язку

Суспільство 2248
Фото: khmelnytsky.com

З нагоди професійного свята кращих представників галузі відзначили грамотами і цінними подарунками.

Напередодні відзначення Дня працівників радіо, телебачення і зв’язку міський голова Хмельницького Сергій Мельник зустрівся із представниками галузі. Від громади міста він подякував їм за щоденну роботу та привітав із професійним святом.
«Сьогодні усі ми на власному досвіді переконались, що за допомогою інформаційних ресурсів можна за достатньо короткі терміни як зламати стереотипи минулого та зробити суспільство більш відкритим і демократичним, так і навпаки – формувати й насаджувати хибні стереотипи мислення, використовувати засоби і технології масової інформації як потужний і дієвий інструмент війни. Ми можемо це побачити в діях нашого північного сусіда», - сказав мер.
Як повідомляє прес-служба міської ради, особливі слова подяки міський голова адресував інтернет-провайдерам за допомогу в комп’ютеризації та підключенні до мережі Інтернет загальноосвітніх шкіл та бібліотек міста, створення локальної мережі цих закладів.
«Першою до Інтернету ми підключили бібліотеку у мікрорайоні Ракове і зараз бачимо позитивний результат, адже кількість відвідувачів значно зросла», - підкреслив Сергій Мельник.
У переддень професійного свята Сергій Мельник працівникам радіо, телебачення і зв’язку побажав наснаги, невичерпної енергії та нових досягнень, спрямованих на зміцнення і розквіт рідного міста, краю та держави, й відзначив грамотами та цінними подарунками кращих представників галузі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую