ye-logo.v1.2

“Спортлідер+” виборов перемогу у криворізького “Привату”

Спорт 2003
Фото: sportlider.km.ua

Цей успіх дозволив хмельницькій команді піднятися на третю сходинку у турнірній таблиці Екстра-ліги.

У суботу, 15 листопада, свій черговий поєдинок провів хмельницький «Спортлідер+». В рамках восьмого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця на виїзді зустрічалися із аутсайдером змагань, криворізьким «Приватом».
Як повідомляє прес-служба обласної ради, розпочали гру суперники на рівних курсах, але поступово ініціативою заволоділи «лідери», які змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч на 8-ій хвилині.
В ході гри «Приват» прагнув втримати нічийний результат, і відійшов у оборону, свідомо віддавши ігрову ініціативу хмельничанам, які з кожною секундою все більше й більше нагнітали обстановку біля воріт.
У підсумку – вольова перемога «Спортлідера+» з рахунком 6:3, який завдяки цьому успіху та невдачі львівської «Енергії» піднімається вже на третю сходинку в турнірної таблиці Екстра-ліги.
Свій наступний поєдинок підопічні Віктора Мглинця проведуть через два тижні, 7 грудня. В цей день «лідери» на власному паркеті поміряються силами із своїм найближчим переслідувачем у табелі про ранги, львівською «Енергією».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую