ye-logo.v1.2

У Шепетівці правоохоронці знайшли дворічну дитину, яка загубилась і всю ніч провела у лісі

Суспільство 2749
Фото: mvs.gov.ua

Дівчинка пройшла більше кілометра лісом, а коли стемніло, заховалася в чагарниках. Шукали її близько 200 чоловік із собаками, тепловізорами та іншою технікою.

Дитина з сім'єю приїхала до родичів, які живуть на околиці Шепетівки. Дорослі відпочивали в хаті, діти гралися на подвір’ї. Через деякий час батьки зрозуміли, що дівчинки нема у полі зору. Спочатку шукали самі, потім звернулися в міліцію.
У Шепетівському міськвідділі на повідомлення зреагували миттєво. Як розповіла виконуюча обов’язки начальника Шепетівського МВ УМВС Тетяна Янішевська, до пошуків дівчинки залучили весь особовий склад міськвідділу, кінологів із собаками, допомагали працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, військові та члени громадського формування, які використовували сучасні тепловізори. Загалом, близько 200 чоловік.
“Пошуки тривали всю ніч, але дівчинка ніби крізь землю провалилась. І тільки на світанку, вкотре прочісуючи лісовий масив, інспектор патрульно-постової служби Руслан Матвієць почув тихесеньке “тато, тато…”. Руслан почав говорити з Марічкою, щоб вона не злякалась, і тим часом йшов на голос. Малеча пройшла весь ліс і заховалася в чагарниках, де і провела цілу ніч. Старший сержант закутав дівчинку у свою куртку й так і виніс її з лісу, після чого одразу передав медикам”, - повідомляє прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.
Дівчинку з мамою госпіталізували до інфекційного відділення Шепетівської центральної районної лікарні. На щастя, нічна мандрівка закінчилась для дворічної Марічки лише простудою та нежитем. Мама дівчинки дякує Русланові Матвійцю за те, що врятував її дитину, та Руслан себе героєм не вважає.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую