ye-logo.v1.2

Театр ім. Старицького мандрував районними центрами Хмельниччини

Культура 2652
Фото: з архіву театру

За тиждень театральним мистецтвом насолодилися мешканці Красилова, Городка, Ярмолинців та інших подільських міст

Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького потішив шанувальників театрального мистецтва у різних куточках Хмельницької області.
Протягом тижня колектив гастролював районними центрами. Трупа показала двадцять чотири вистави, серед яких: «Буратіно» А.Толстого, «Світлофор-Моргайко» Я. Мера, «Кайдашева сім’я» І. Нечуя-Левицького та «Невольник» за творами Т. Шевченка. Улюблені хмельничанами постановки з успіхом зустрічали у Ярмолинцях, Дунаївцях, Городку, Красилові, Теофіполі, Білогір’ї, Ізяславі та Нетішині. Загалом вистави переглянуло 14000 глядачів.
«Вистави викликали схвальні відгуки у глядача. В усіх районах, які відвідав театр, будуть з нетерпінням чекати нових гастролей, - розповідає керівник літературно-драматичної частини театру Марина Бортник. - Актори, в свою чергу, зарядились теплими емоціями від публіки і з новими силами повернулися до рідного театру».
Тепер колектив приступив до нових репетицій, адже зовсім скоро на хмельничан чекають святкові ранки з грандіозним цікавим дійством, небаченим ще у місті.
Читайте також, як відомий художник-емальєр Іван Юрков презентував хмельничанам свою виставку “Біблійні мотиви на емалях”.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую