ye-logo.v1.2

Концерт Могилевської у Хмельницькому: колискова на підлозі, виступ із дітьми, виконання замовлень із залу

Культура 4595

Співачка презентувала в обласній філармонії свою нову програму «Спасибі, мамо».

Вчора, 25 листопада, у рамках всеукраїнського туру до Хмельницького завітала Наталя Могилевська. На сцені обласної філармонії вона презентувала свою нову програму «Спасибі, мамо», яка більше нагадувала життєву сповідь незломленої жінки. З нею співачка об’їздила вже майже всю Україну.
Насичена концертна програма, яка тривала більше двох годин, сповна компенсувала 40-хвилинне запізнення Могилевської. Життєві роздуми та спогади, прохання посеред композиції «Місяць» зателефонувати матерям, щоб сказати: як сильно їх люблять, пісні-посвяти батькам, яких вже нема та зворушливий феєричний виступ із маленькими хмельничанами з ансамблю бального танцю «Едельвейс» задали філософський настрій усьому концерту. Але, якщо у одній композиції глядачі співпереживали разом із співачкою, то у іншій – вже весело підспівували та жваво реагували на її жарти.
Нудьгувати на концерті Могилевська нікому не дозволила: активно спілкувалась, буквально із перших композицій, із глядачами, виконувала замовлені із залу пісні. «Розумію, що сьогодні я – ваш подарунок, – зауважила співачка. – Тому приймаю замовлення. Що далі співаємо?» Й, вислухавши побажання подолян, зробила з їх замовлень попурі: «Ла-ла-ла», «В Киеве осень, а в Хмельницком – весна!», «Морские звёзды». А ще – заспівала колискову на підлозі, обійнявши величезного ведмедя, якого їй подарував один із хмельницьких шанувальників.

Хмельницькі глядачі довго не відпускали співачку: дякували за концерт й скандували «На біс!» Могилевська у боргу не залишилась й виконала ще чотири пісні «на біс». Однак автографів від співачки хмельничани так і не дочекались. Як зазначили музиканти: поспішають до Києва.

 До Хмельницького Наталя Могилевська приїхала з командою (з ліва на право): двома бек-вокалістками - Машею та Алефтиною, гітаристом Сергієм Підкаурою (учасник гурту «The ВЙО»), з яким співачку пов'язує 20-річна дружба (Підкаура - автор багатьох пісень Могилевської), барабанщиком, клавішником містером Полем та шоу-балетом «Дам» (дві крайні дівчини з права).


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую