ye-logo.v1.2

Аваков видасть нові посвідчення міліції, щоб відрізнити зрадників від сумлінних правоохоронців

Суспільство 5879

Починаючи з 1 грудня правоохоронцям замінюватимуть бланки службового посвідчення. Таке рішення прийняв Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Заміна бланків пов’язана з необхідністю відокремити зрадників від тих працівників міліції, які продовжують сумлінно служити українському народу. Нові бланки матимуть низку змін у дизайні та захисті від підробок, а їх друк здійснюватиметься не комерційною структурою, а державним підприємством «Поліграфкомбінат «Україна», повідомляє прес-служба відомства.

У зв’язку з анексією Автономної Республіки Крим і міста Севастополя Російською Федерацією, а також через ситуацію на сході України значна частина службових посвідчень працівника міліції залишилася в осіб, які зрадили Присязі працівника органів внутрішніх справ, перейшли на службу до держави-окупанта або стали на бік терористів. Ці особи використовують службові посвідчення працівника міліції з корисливою або злочинною метою. Тож для виправлення становища Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим прийнято рішення про повну заміну службових посвідчень працівникам органів і підрозділів внутрішніх справ.

З бланку посвідчення заберуть слова «СЛУЖБОВЕ ПОСВІДЧЕННЯ» (позиція 1) та назви органу внутрішніх справ (позиція 2) на лицьовому боці бланку.

Крім того, слово «МІЛІЦІЯ» (позиція 3) буде надруковане великим літерами.

На зворотному боці бланку службового посвідчення нового зразка відсутні слова «МВС» та «Україна» (позиція 4), зменшено рамку для фото (позиція 5), а також зображено емблему МВС з літерами UA (позиція 6).


Заміна нинішніх службових посвідчень на посвідчення нового зразка розпочнеться 1 грудня цього року. Її планують завершити в найкоротший термін.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую