ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському за розтрату бюджетних грошей засудили директора ДЮСШ

Кримінал 2399
Фото: court.gov.ua

Проте її звільнили від тюрми, давши випробувальний термін.

Вступив у законну силу вирок суду щодо колишнього директора Кам’янець-Подільської районної міжгосподарської дитячо-юнацької спортивної школи. Феміда визнала жінку винною у привласненні та розтраті державних коштів та службовому підробленні.

Державним обвинувачем у суді доведено, що працюючи керівником ДЮСШ, зловживаючи своїм службовим становищем, вона прийняла на посаду тренера-викладача сімох людей, які не мали на це спеціальної освіти, в тому числі і свою близьку родичку. Надалі, з метою власного збагачення та покращення фінансового стану «псевдотренерів», давала вказівку відповідальному працівникові вносити у табелі використання робочого часу неправдиві відомості про нібито проведення ними занять, - повідомляє прокуратура Хмельницької області.

Таким чином з державного бюджету було виплачено заробітну плату на загальну суму близько 130 тисяч гривень. З них майже 14 тисяч гривень колишній директор ДЮСШ привласнила.

За вчинення злочинів жінку засудили до трьох років ув’язнення, з позбавленням права обіймати певні посади строком на півтори року, звільнивши від відбування основного покарання з іспитовим строком півтора року.

Крім того, прокуратурою Кам’янець-Подільського району до суду заявлено позов про відшкодування засудженою усієї суми коштів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую