ye-logo.v1.2

Розбійника з Теофіпольського району відправили за ґрати на п'ять років

Кримінал 2374
Фото: p-p.com.ua

Злочинець, погрожуючи перерізати горло дитині, вимагав у жінки дві тисячі доларів.

Розбійний напад стався 18 червня. Тоді правоохоронці «взяли» зловмисника «на гарячому» під час передачі коштів. На щастя, жінка та троє дітей, які стали жертвами нападника, залишились живими та неушкодженими.

“Близько третьої години дня, коли 34-річна мешканка Хмельницького району на автомобілі «Renault Trafic» заїхала на автопарковку торговельно-розважального центру «Оазис», на заднє сидіння несподівано підсів молодий чоловік, - пригадує лейтенант міліції Катерина Шуприган. - Він почав вимагати у жінки дві тисячі доларів, і щоб надати більшої переконливості своїм вимогам, приставив до шиї жертви розкладного ножа. А в салоні автомобіля ще й перебували діти — 14-річний та одинадцятимісячний сини потерпілої, а також її 10-річний племінник.”

У жінки при собі таких коштів не була. Розбійник відпустив потерпілу та дав їй 20 хвилин на пошуки грошей, а щоб вона поквапилась, приставив ножа до шиї уже її старшому синові.

Перелякана жінка зателефонувала своїй сестрі і попросила негайно підвезти до «Оазису» дві тисячі доларів. Та, в свою чергу, зрозуміла, що її рідним загрожує небезпека і повідомила про це в міліцію.

“Працівники Зарічанського відділку міліції затримали розбійника «на гарячому», одразу після отримання грошей. Ним виявився 28-річний житель одного із сіл Теофіпольського району. Чоловік пояснював, що того дня приїхав в обласний центр у пошуках роботи. Обійшов кілька будівництв, але безрезультатно, тоді вирішив «заробити» гроші злочинним шляхом”, - розповідає Катерина Шуприган.

Хмельницький міськрайонний суд визнав підсудного винним у розбої та засудив його до п'яти років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую