ye-logo.v1.2

Люстрований Розізнаний судиться з Міністерством внутрішніх справ

Суспільство 4464

Екс-начальник управління внутрішніх справ Хмельницької області вимагає поновити його на посаді та виключити з реєстру осіб, які підлягають люстрації.

Справу розглядатиме Хмельницький окружний адміністративний суд. Перше засідання відбудеться 15 грудня.

«Вважаю, що мене звільнили незаконно. Я дійсно перебував на посаді першого заступника-начальника УБОЗ, але в законі не вказано, що під його дію підпадають перші заступники. До того ж, звільнення має відбуватися на принципах публічності, прозорості, індивідуальної відповідальності та презумпції невинуватості», – пояснює Олександр Григорович.

Ще одна причина подання позову до суду – Олександра Розізнаного звільнили не лише з посади, але й з органів внутрішніх справ.

«Сподіваюся, що суд врахує позитивну історію мого перебування протягом останніх 8 місяців на посаді начальника УМВС, нормальне забезпечення президентських та парламентських виборів, участі в антитерористичній операції, порозуміння з громадою тощо», – каже Олександр Григорович.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розпочав виконання Закону України «Про очищення влади» зі звільнення начальників обласних управлінь МВС. Під «роздачу» справедливості потрапив і начальник управління МВС у Хмельницькій області Олександр Розізнаний.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую