ye-logo.v1.2

На Хмельниччині увічнили пам'ять загиблих учасників АТО

Суспільство 2620
Меморіальна дошка Леоніду Шірпалу
Меморіальна дошка Леоніду Шірпалу. Фото: letadm.gov.ua та nu-rda.gov.ua

У Летичеві та Новій Ушиці відкрили меморіальні дошки землякам, які загинули, обороняючи країну.

У Новоушицькому коледжі ПДАТУ встановили меморіальну дошку у пам'ять про колишнього студента, військовослужбовця, старшого лейтенанта Могилів-Подільського прикордонного загону Олександра Дзюбелюка, який загинув у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.
“Меморіальна дошка з’явилась завдяки ініціативі студентської ради коледжу, адже саме тут (в тогочасному технікумі ПДАТУ) два роки навчався Олександр. Потім, екстерном склавши іспити, він вступив до Національної академії Державної прикордонної служби України. А під час служби у Могилів-Подільському прикордонному загоні став на захист рідної землі. Життя молодого бійця обірвалось 27 липня поблизу пропускного пункту «Довжанський», що на кордоні з Росією. У зоні АТО він пробув рівно місяць”, - повідомляє прес-служба Новоушицької РДА.
Також минулого тижня у Летичівському НВК №1 відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки колишньому випускнику навчального закладу - Леоніду Шірпалу - майору, заступнику начальника відділу оперативно-розшукової роботи - начальнику прикордонного оперативно-розшукового відділення відділу прикордонної служби “Бірюкове” Луганського прикордонного загону. Про це повідомляє прес-служба Летичівської РДА. Чоловік загинув 10 липня 2014 року в зоні бойових дій, обороняючи цілісність і недоторканність країни.

Нагадаємо, минулого місяця на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку офіцеру Роману Наглюку, який загинув 4 серпня поблизу села Волнухино, що на Луганщині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую