ye-logo.v1.2

Ще одна втрата у зоні АТО: Віталій Крижак з Летичівщини

Суспільство 4867
Поховали Віталія Крижака у рідному селі Требухівці Летичівського району.
Поховали Віталія Крижака у рідному селі Требухівці Летичівського району. . Фото: прес-служби Летичівської РДА

Внаслідок обстрілів на Луганщині загинув 26-річний подолянин.

Старший солдат Віталій Крижак проходив службу у зоні АТО в батальйоні спеціального призначення «Київська Русь», що дислокується на Луганщині, оператором протитанкового взводу окремої мотопіхотної роти. Загинув 26 листопада під час виконання бойового завдання біля блок-поста поблизу села Райгородка внаслідок обстрілу вантажного автомобіля, в якому їхали бійці.
«Віталій Крижак служив за контрактом в одній з військових частин Хмельницького. Демобілізувався, та коли розпочалися події на Сході України, подався у військкомат, щоб стати в ряди захисників Вітчизни. Тричі добровільно просився на службу, адже мав велике бажання боронити рідну землю. Бойовий вишкіл проходив у смт. Старичі на Львівщині, а вже у вересні його відправили на Луганщину в зону АТО», - повідомляють у Летичівській РДА.
Віталій Крижак народився 12 травня 1988 року, проживав у селі Требухівці. Як розповідають односельці, був доброю та чуйною людиною, в разі потреби завжди приходив на допомогу. Відрізнявся скромністю, дбав про батьків.
Після школи навчався в Голосківському аграрному ліцеї, де опанував фах тракториста й отримав посвідчення водія. Працював на різних роботах, але в один момент за порадою друга вирішив стати військовим. Служив три роки контрактником у Хмельницькому 8-му полку спецпризначення.
Поховали бійця у рідному селі Требухівці Летичівського району.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую