ye-logo.v1.2

Лікування у знахарки хмельничанці обійшлося у 30 тисяч доларів

Кримінал 2977
Фото: p-p.com.ua

Спершу потерпілу лікували від недуги, а потім — від “порчі”.

Зневірившись у традиційній медицині, 27-річна хмельничанка вирішила звернутися за допомогою до так званої «знахарки». Та ж виманила у довірливої жінки 30 тисяч доларів.

“27-річна хмельничанка, яка скаржилась на здоров’я, вирішила звернутися до «знахарки», яку знайшла через Інтернет, - розповідає речник Хмельницького міського відділу міліції Катерина Терещенко. - Привітним голосом ворожка запевнила клієнтку, що всі недуги будуть зняті, от тільки за це потрібно сплатити певні кошти. Спочатку сума була невелика, тож дівчина і перерахувала її, взявши гроші з загального сімейного бюджету.”

Зловмисниця, аби виманити ще більше грошей у потерпілої, запевнила клієнтку, що у неї не тільки проблеми зі здоров’ям, а й в особистому житті. За «зняття порчі» також довелося платити.

“Такі транші тривали з липня по грудень поточного року. До Хмельницького міського відділу міліції із заявою звернулися батьки потерпілої, які і виявили зникнення грошей”, - каже правоохоронець.

Міліціонери уже відкрили кримінальне провадження за частиною четвертою статті 190 — шахрайство, наразі розшукують “знахарку”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую