ye-logo.v1.2

Десантника Сергія Тимощука утримують у Московському СІЗО?

Суспільство 4320
Фото: slavutanews.com та vk.com

Про це повідомляє міський голова Славути Василь Сидор.

19-річний славутчанин Сергій Тимощук проходив службу у львівській військовій частина А-0284 — 80 окрема аеромобільна бригада. Востаннє десантник виходив на зв'язок 29 серпня. Хлопець зник у зоні проведення антитерористичної операції біля Луганського аеропорту.
Як повідомляє сайт “Славута NEWS”, міський голова Славути Василь Сидор звернувся по допомогу до голови Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації Валентини Матвієнко, яка родом із сусідньої Шепетівки.
“На даний час, у нас є неофіційна інформація про те, що нібито на території Російської Федерації, у Московському СІЗО (м. Москва), знаходяться 20 військовополонених української армії, серед яких є і наш славутчанин Тимощук Сергій Володимирович, 16.09.1995 року народження”, - йдеться у листі-зверненні до Валентини Матвієнко.
Василь Сидор просить допомоги у визволені подолянина: “Зовсім молодий юнак - 19 років, у якого ще все життя попереду, був призваний у Збройні сили України і відповідно виконував обов'язки, покладені на нього нашою державою. Ви не чужа нам людина, до того ж мати, тому просимо вас допомогти у звільненні українських військовополонених, зокрема нашого земляка Тимощука Сергія. Ми щиро віримо у вашу добропорядність і сподіваємося, що ви не залишите дане звернення без уваги і скоро ми отримаємо гарну звістку про повернення нашого солдата додому.”

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую