ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують до участі в кліматичному турі “Генерація Е”

Суспільство 2167
Фото: greenkit.net

На дводенному тренінгу можна буде навчитися втілювати в життя екологічні проекти і не тільки.

Українська Молодіжна Кліматична Асоціація (УМКА) організовує тур містами України, щоб навчити екологічно свідому українську молодь впроваджувати проекти і знайти однодумців, які готові долучитися до кліматичного руху. Дводенний тренінг у рамках освітнього туру з розвитку активістів “Генерація Е” відбудеться 13 - 14 грудня у Хмельницькому.
“Хмельницький — вже десяте місто, в якому пройде тренінг, на якому зберуться люди, занепокоєні екологічною ситуацією. У Європі не обговорюють екологію, бо це питання там є апріорі зрозумілим і включеним у всі сфери. А в нас на це мало звертають увагу. Тому будемо говорити про різні речі, починаючи від загальних екологічних проблем світу, і закінчуючи Хмельницьким. Також будемо шукати шляхи вирішення цих проблем. Як підсумок навчання у кожному місті створюється певний проект. У Хмельницькому його теж реалізовуватимуть найбільш мотивовані учасники тренінгу”, - розповідає голова правління ГО “Хмельницький молодіжний клуб розвитку” Степан Кушнір.
Учасники отримають загальну інформацію про зміни клімату, вивчатимуть аспекти енергоефективності, і те, як працювати над проектом, взаємодіяти у команді тощо. За словами Степана Кушніра, вони отримають знання не лише суто екологічні, а й такі, які дадуть цілісне уявлення про те, як втілити у життя свої ідеї у різних сферах.
Участь у тренінгу безкоштовна. Охочі ще можуть зареєструватися. Місце проведення: Хмельницький інститут соціальних технологій, вул.Толбухіна, 2а, початок 13 грудня о 10:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую