ye-logo.v1.2

Подільські художники відсвяткували спільний ювілей

Культура 3608

25 років виповнилося обласній організації Національної спілки художників України.

 Серед членів спілки є народний художник України Микола Мазур, заслужені художники Михайло Андрійчук, Олена Скорупська, Леонід Бессараба, Олександр Гуменчук, Леонід Шерстинюк, а також заслужений майстер народної творчості Олександр Пажимський. Вони та інші спілчани презентували колективну виставку в Хмельницькому обласному художньому музеї.
Хмельничани побачили твори, виконані у різних техніках і стилях — живопис, графіка, скульптура, декоративно-прикладне мистецтво. Всього в експозиції представлено 36 авторів, в тому числі і тих, хто пішов з життя.
«Сподіваюся, що ми попрацюємо і підготуємо ще не одну виставку, - сказав найстарший член обласної організації Національної спілки художників України 87-річний Михайло Андрійчук. - А колегам я бажаю міцного здоров'я, щоб вони ще довго могли працювати на благо рідній Україні».
«Ми вдячні усім, хто шанує мистецтво і допомагає митцям, а особливо працівникам художнього музею. Це професіонали своєї справи, вони завжди знають, як вдало розмістити експозицію, вирішити організаційні питання», - сказав художник Микола Мельничук.
Привітали художників не лише шанувальники їхньої творчості, а й представники споріднених галузей — дизайнери та архітектори.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую