ye-logo.v1.2

Міліціонери Хмельниччини отримали ключі від квартир

Суспільство 2756
Фото: Дмитра Скрипника

Також обласному УМВС вручили сертифікати на нові службові автомобілі.

Напередодні Дня міліції в УМВС України в Хмельницькій області відбулись урочисті збори, на яких заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Яровий вручив правоохоронцям ключі від квартир у новобудовах. Усього 35 працівників міліції та пенсіонерів органів внутрішніх справ отримали житло у Хмельницькому за пільговою вартістю.
«Працівники міліції, які залишаються вірними присязі і несуть службу у вкрай складних умовах, потребують особливої уваги та відповідної фінансової підтримки і соціальних гарантій. Сьогодні проблема забезпечення правоохоронців житлом існує в кожному регіоні, не виняток і Хмельниччина. Ще десять років тому було розпочате будівництво житлового будинку по вулиці Панаса Мирного у Хмельницькому, дев’ять років – по вулиці Чорновола. Проте тільки цього року вдалося ці будівлі здати в експлуатацію і родини міліціонерів отримують ключі від довгоочікуваних квартир», - зазначив заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

За його словами, усього на житло претендують 812 працівників міліції, а квартирна черга за цей рік зменшилась на 15%.
Загалом, у 2014 році на Хмельниччині введено в експлуатацію три житлових будинки, один з яких в Городку, два – у Хмельницькому. 76 квартир у цих будинках отримали співробітники та пенсіонери органів внутрішніх справ, четверо з яких – учасники АТО. До кінця цього року планують вручити ключі від квартир ще 56 правоохоронцям.
Також заступник Міністра передав керівництву УМВС сертифікат на 12 нових службових автомобілів «Toyota Prius», які незабаром вже прибудуть у Хмельницький.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую