ye-logo.v1.2

В кінотеатрі “Планета” безкоштовно демонструватимуть патріотичні фільми для студентів

Суспільство 2657
wikipedia.org
Французький кінорежисер Гаель Мокaер.. Фото: wikipedia.org

У середу, 17 грудня, покажуть документальну стрічку “День шахтаря”.

Для студентської молоді міста та області в кінотеатрі “Планета” безкоштовно показуватимуть фільми патріотичного спрямування. Це стало можливим завдяки молодим активістам, які звернулися до керівництва області з листом-проханням. Таким чином ініціатори хочуть залучити молодих людей до вивчення історії.
“Вивчаючи історію власного народу, кожен громадянин відчуватиме себе частинкою великої нації. Але, на жаль, не вся молодь любить читати книги. Тому ми вирішили залучити студентство до перегляду патріотичних, історичних, документальних фільмів, які відкриють очі на світ, прищеплять любов до рідної землі, змотивують вести здоровий спосіб життя та пишатися нацією”, - пояснює один із ініціаторів Віталій Сірман.
За дорученням заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Лесі Стебло, фільми патріотичного спрямування демонструватимуть щосереди о 17:00 годині в кінотеатрі “Планета”. Репертуар обирає кінотеатр, але кожен має можливість вносити свої пропозиції.
Вже в середу, 17 грудня, о 17.00 годині студенти зможуть безкоштовно переглянути стрічку французького режисера Ґаеля Мокaера “День шахтаря”. Це повнометражний фільм 2013 року, героями якого стали українські гірники.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую