ye-logo.v1.2

Хмельницькі правоохоронці виявили два автомобілі “Lexus” з перебитими та знищеними номерами

Кримінал 2010
Фото: mvs.gov.ua

Одну з іномарок намагались продати через Інтернет за 25 тисяч доларів.

Працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявили два автомобілі “Lexus RX 350” із ознаками механічних змін ідентифікаційних номерів кузова. Одну з іномарок намагались продати через Інтернет за 25 тисяч доларів. Наразі авто направлено на експертизу, а правоохоронці встановлюють законність перебування цього транспортного засобу на території України.
“Того ж дня під час обшуків у житлових приміщеннях та гаражах, які використовувалися раніше судимим жителем Хмельницького, працівники міліції виявили і вилучили та вилучили речові докази, які свідчать про злочинну діяльність підозрюваного”, - повідомляє прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.
Зокрема, правоохоронці виявили автомобіль “Lexus RX 350” чорного кольору з транзитними номерами в розібраному стані зі знищеними ідентифікаційними номерами. Як з’ясувалося, автомобіль було викрадено в Києві.
Також під час обшуків міліціонери вилучили гравірувальну машинку для нанесення ідентифікаційних номерів на автомобіль, вирізану болгаркою частину кузова бордового кольору із ідентифікаційними номерами, 14 заводських табличок із він-кодами вузлів та агрегатів транспортних засобів, три технічних паспорти на автомобілі та державний номерний знак.
За цими фактами відкрито кримінальні провадження за частиною третьою статті 190 “Шахрайство” та статті 290 “Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу” Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую