ye-logo.v1.2

У зоні АТО загинув боєць «Айдару» із позивним «Динаміт» (ОНОВЛЕНО)

Суспільство 6641

Сергій Оврашко, він же «Динаміт» родом із Шепетівського району, загинув в ніч на 19 грудня.

Про це повідомила прес-секретар 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» ЗСУ Юлія Євдокимова.
«Наші бійці змінювали секрет в районі Старого Айдару, коли потрапили в засідку. Бойовики їх закидали гранатами. У результаті у нас двоє загиблих, один важкопоранений, але стан стабільний, один з пораненням лиця і ще один з легким пораненням руки», - повідомила речниця «Айдару».
За словами Євдокимової, напад стався в ніч на 19 грудня. Загинули бійці з позивними «Динаміт» та «Саша Рижий».
За позивним «Динаміт» приховується наш земляк із села Коськів Шепетівського району 38-річний Сергій Оврашко, повідомляє сайт Шепетівки.
Сергій Оврашко займався будівництвом. Брав активну участь у Революції Гідності, з першими пострілами на сході України, продав фірму, закупив військове спорядження для батальйону «Айдар» та з ним же й подався захищати країну.

Сергій понад місяць лікувався у Головному військовому клінічному госпіталі (Київ). Потрапив туди із зони АТО, з важкою травмою тазу. 
Був кандидатом у Народні депутати у 190 окрузі на парламентських виборах цього року.
У своїй програмі Сергій Миколайович написав, що «втративши стільки друзів в боях, він буде працювати гідно їх пам'яті та не зрадить виборця».

ОНОВЛЕНО: Журналісти у соціальних мережах повідомляють, що прощання із "Динамітом" відбудеться в суботу (20.12.2014) о 12.00 на Майдані Незалежності біля Стелли. Поховають Сергія через кілька днів у його рідному селі Коськів на Шепетівщині.

Відео: Громадське Телебачення.
 

Коментарі:

Владимир 24.12.2014 12:04

"Конфликт, который давно разгорелся внутри батальона и жертвами которого на самом деле стали Алеко с Сергеем. 19 декабря в Счастье не было засады террористов, как сообщалось изначально. Была разборка между двумя лагерями, которые крепко враждуют, обвиняя друг друга в мародерстве, беспределе. А сейчас еще и делят пост командира, который освободился после того, как Сергей Мельниченко стал народным депутатом."   "Хочется, чтобы законному командованию батальона с помощью Генштаба, МО и всех нас удалось как можно быстрее навести там порядок. Иначе под красивые мифы о подлых нападениях сепаратистов мы и дальше будем хоронить небоевых "двухсотых", – написал в Фейсбуке боец Максим Козуб.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую