ye-logo.v1.2

Віктор Мглинець: «З «Локомотивом» нам важко ще тягатися»

Спорт 1674
sport.ua
Фото: sport.ua

Головний тренер хмельницького «Спортлідера+» залишився задоволеним нічиєю із харківським «Локомотивом», але відмітив, що хмельничани могли й виграти.

- Вікторе Івановичу, у «Спортлідера+» були шанси взяти троє очок?
- Я думаю, шанси були. Готувалися до гри у такому ключі, що нам потрібно буде шукати свій момент. Ми його знайшли. Досить непогано захищалися, в деяких епізодах нам пощастило. Я рахую наш гол заслуженим. Ми пресингували і в деяких моментах це принесло свої плоди. Гол, який ми пропустили, з розряду необов’язкових, але він невілюється тим, що в інших моментах могли пропустити, але нам щастило. Результат – закономірний, хоча за хвилину до завершення гри, якби Калукову більше пощастило, могли зачепитися за троє очок. Загалом, план на гру виконали, результат – нормальний.

- Чому так мало вдалося створити небезпечних моментів біля воріт «Локомотива»?
- З цією командою, в якій 90% гравців грають у збірній України, нам важко ще тягатися у майстерності і тому ми свідомо грали другим номером. Надіялися на контратаки, на можливість створити небезпеку, відібравши м’яча, застосовуючи пресинг. Я рахую, було достатньо моментів, які могли закінчитися голом. У такому матчі два реалізованих моменти вистачило би для перемоги. Як не є, але грали команди другого та четвертого місць і це говорить про рівень команд, недарма вони так високо знаходяться.

- Матч з «Ураганом» уже забули чи результат тої гри ще тяготіє над хлопцями?
- Не думаю, що забули. То були наші «золоті» троє очок, які би нам дали можливість поборотися за перше місце і була би додаткова мотивація. Тим не менше, та гра також забувається і після нічиї з «Локомотивом» ми себе краще почуватимемо психологічно.

- Останній матч у цьому році у Сумах.
- У їхньому залі важко показувати швидкісний футзал, до того ж через покриття м’яч амортизує. Є своя специфіка, але звісно на це не потрібно звертати увагу і треба перемагати. Той самий «Ураган» виграв. Я думаю, що гра не буде легкою, адже усі команди, які у нижній половинні турнірної таблиці, набирають хід і очки. З цим суперником буде важко.

- Будете переглядати першу гру проти «Сум», яку ледве виграли?
- Всі ігри я пам’ятаю. В тій грі ми нанесли 44 удари, 27 з них голкіпер парирував. Це говорить про те, що перевага була у нас. Десь наша майстерність нас підвела, десь і голкіпер добре зіграв. Тим не менше, гра проти Сум буде нелегкою.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую