ye-logo.v1.2

На Хмельниччині під колесами автомобілів загинуло двоє людей

Суспільство 2142
Фото: telegraf.com.ua

А у Шепетівці у лікарні від отриманих травм помер пасажир.

Одразу три дорожньо-транспортні пригоди на цих вихідних у Хмельницькій області завершилися смертями.
У ніч на суботу, 20 грудня, у селі Осламів Віньковецького району поблизу автобусної зупинки на вулиці Рибака невідомий наїхав на 64-річну місцеву жительку. Водій, навіть, не зупинився, щоб допомогти жінці, яка від отриманих травм померла на місці ДТП. Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження та встановлюють особу водія і автомобіль.
Ще одна аварія трагічно закінчилася у селі Червона Зірка Хмельницького району у неділю, 21 грудня. Близько 20-ї години 34-річний хмельничанин вийшов на автодорогу Хмельницький — Летичів. 27-річний водій автомобіля “Daewoo Lanos” з Дніпропетровська вчасно не помітив пішохода та збив його. Отриманні ушкодження виявилися несумісними із життям і хмельничанин помер прямо на дорозі.
Цього ж дня о 15-й годині у Шепетівці місцевий житель не впорався з керуванням машини “Volkswagen Jetta” та в'їхав у бетонну опору. В результаті ДТП 44-річний водій та його 67-річний пасажир були госпіталізовані до центральної районної лікарні. Старший чоловік, не приходячи до свідомості, помер у реанімаційному відділенні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую