ye-logo.v1.2

Рок-хіти, популярна музика та класика звучала у виконанні естрадно-духового оркестру

Культура 3677

Хмельничани не лише насолоджувалися мистецтвом, а й збирали кошти для української армії.

У місті відбувся ще один благодійний концерт Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру. Музиканти на чолі з головним диригентом Тарасом Безнюком порадували хмельничан творами української та зарубіжної класики, роковими, джазовими, естрадними композиціями.


Звучав уривок із мюзиклу «Вестсайдська історія», полька Штрауса, попурі із пісень рок-гурту «Deep Purple», українські пісні «Ой летіли дикі гуси», «Зимонька-зима», гопак в естрадній обробці та багато іншого. Особливо бурхливо глядачі сприймали виступи солісток оркестру Інни Гласової та Марини Українець, які співали українською, іспанською, англійською та французькою мовами.


Не обійшлося без патріотичних пісень, а на біс оркестр виконав попурі із популярних новорічних пісень «У лісі-лісі темному», «Happy New Year» тощо.


До речі, це вже десятий благодійний концерт естрадно-духового оркестру. Під час попередніх було зібрано близько 28 тисяч гривень, за які закупили термобілизну, засоби захисту та радіозв'язку.
27 грудня відбудеться ще один благодійний музичний концерт, цього разу на підтримку поранених військових хмельничан із зони АТО. Концерт за участю камерного оркестру Хмельницької обласної філармонії та чоловічого квінтету "Mikst" відбудеться у Римо-католицькій парафії «Христа-царя Всесвіту». Початок о 19.00.  
Кошти, зібрані під час концерту, будуть передані на реабілітацію пораненому в зоні АТО прапорщику Національної академії державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького Володимиру Аршинову.    

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую