ye-logo.v1.2

На Хмельниччині активно допомагають переселенцям із східних областей та Криму

Суспільство 2369
Фото: espreso.tv

Зокрема, у Шепетівці наразі проживають 195 таких осіб.

У Шепетівці не залишаються байдужими до проблем біженців та переселенців із східних областей та Автономної Республіки Крим. Працівники виконавчого комітету, активісти і волонтери активно займаються забезпеченням цих людей одягом, речами першої необхідності та підтримують їх у кризовій ситуації. Відтак, на базі Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді створено Пункт допомоги для біженців зі Сходу та переселенців з Автономної Республіки Крим.
“У нас зареєстровано 195 осіб, котрі переселилися з АР Крим та зони проведення АТО. У дошкільні навчальні заклади було влаштовано – 7 дітей, у школи міста – 22 дитини, у вищі навчальні заклади І-ІІ рівня акредитації – 6 осіб”, - повідомляє прес-служба Шепетівської міської ради.
115 осіб звернулося за продовженням та призначенням усіх видів державної соціальної допомоги. 180 осіб проживають у родичів, а 15 винаймають житло.
Як повідомляється, місцеві підприємці забезпечили переселенців твердим паливом на зимовий опалювальний період. Міськрайонна організація товариства Червоного Хреста надала їм продуктові набори.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую