ye-logo.v1.2

2015 рік хмельничани зустрічатимуть зі снігом та морозом

Суспільство 2208
автора
Сніговий покрив у Хмельницькому досягне висоти 10-40 сантиметрів. Фото: автора

Тим часом, водіїв просять відмовитися від далеких переїздів.

За оперативною інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 29 грудня, переміщення активного циклону з Балкан зумовить у Хмельницькому складні погодні умови: очікується сильний сніг, місцями хуртовини, на дорогах ожеледиця та снігові замети. Сніговий покрив досягне висоти 10-40 сантиметрів, а північно-західний вітер посилиться до 17-22 метрів на секунду.
Перед Новим роком, 30 та 31 грудня, прогнозують послаблення опадів та поступове зниження температури повітря до мінус 13-18°С та до мінус 6-11°С вдень.
“Такі погодні умови ускладнюють роботу енергетиків, зв'язківців, автомобільного та електротранспорту, можуть створити загрозу життю та здоров’ю людей. З метою уникнення ризику виникнення надзвичайних подій, хмельничан просять утриматись від поїздок на власних авто на далекі відстані, - йдеться на сайті Хмельницької міської ради. - Керування автомобілем в складних погодних умовах вимагає від водіїв особливої пильності та неухильного дотримання усіх правил дорожнього руху. Нагадуємо про необхідність змінити гуму на зимову. Прохання - не паркувати автомобілі у безпосередній близькості до дерев, будинків, електроопор.”

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую