ye-logo.v1.2

Екс-начальник Білогірського ДАІ збив насмерть пішохода

Кримінал 5968
Фото: varianty.net

У Державтоінспекції запевняють, що на момент ДТП майор міліції Микола Герасимчук був уже звільнений.

У розділі “НарКор” читач “Газети “Є” повідомив про жахливу дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася у Теофіполі перед новим роком.

“Декілька днів тому в місті Теофіполі начальник ДАІ Білогір'я збив насмерть пішохода, при цьому перебував за кермом в сильному алкогольному сп'янінні та був одягнений у формений одяг ДАІ, на власному авто, - йдеться у повідомленні читача. - На місце пригоди прибуло керівництво МВС області та родичі горе-водія, які привезли йому цивільний одяг, але Герасимчук (начальник Білогірського ВДАІ, - прим. автор) був в такому стані, що не розумів, що від нього хочуть! Найголовніше те, що він начебто звільнився сам з органів за декілька днів до цього (ви самі розумієте, як в нас це робиться, а тим паче, що наша область в експерименті з ДАІ, то для чого заплямовувати даний експеримент?)”.

В обласному управлінні Державтоінспекції запевняють, що майор Микола Герасимчук звільнився з посади начальника Білогірського ДАІ за власним бажанням ще до аварії.

“Дане ДТП дійсно було. За кермом автомобіля перебував колишній начальник Білогірського ДАІ Микола Герасимчук. Проте на момент скоєння аварії він уже був звільнений зі своєї посади — написав заяву на звільнення за власним бажанням. У нього відібрали зразки крові на наявність алкоголю. Цією справою займаються слідчі органи”, - запевнив інспектор сектору взаємодії із громадськістю управління ДАІ у Хмельницькій області Андрій Лужняк.

Коментарі:

Адміністратор 20.01.2015 16:52

Дякуємо за інформацію. За коментарем ми звернулися до управління ДАІ у Хмельницькій області. Детальніше читайте тут - http://ye.ua/news/news_18760.html

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую