ye-logo.v1.2

Подоляни сплатили майже 53 мільйони гривень військового збору

Економіка 1912
Фото: firtka.if.ua

Найбільші суми надійшли від платників з Хмельницького та Шепетівки.

Для забезпечення боєздатності України мешканці Хмельниччини спрямували 52,9 мільйонів гривень військового збору. Про це повідомляють у територіальних органах Державної фіскальної служби.
За інформацією відомства, у грудні на потреби українського війська сплачено 12,9 мільйонів гривень, відтак, прогнозований податківцями показник подоляни перевиконали на 1,3 мільйона гривень.
“У році, що минув, найактивнішими у сплаті військового збору стали платники податків у Віньковецькому, Новоушицькому, Летичівському, Деражнянському та Хмельницькому районах, найбільші суми надійшли від платників міста Хмельницького та Шепетівки. Бізнес-спільнота краю демонструє активне громадянське сумління і небувалий досі патріотизм”, - зазначають податківці.
Нагадаємо, сплату військового збору у розмірі 1,5 відсотка було ухвалено Верховною Радою України 31 липня 2014 року змінами до Податкового кодексу. Військовий збір сплачується із зарплати та інших платежів, які входять до фонду оплати праці, а також з виграшів у лотерею.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую