ye-logo.v1.2

У Славутському районі чоловік через ревнощі забив дружину до смерті

Кримінал 2918
Фото: pik.ua

Наразі він перебуває під вартою, сиротами залишились троє дітей.

В одному із сіл Славутського району 30-річний чоловік побачив дружину в обіймах іншого і в нападі ревнощів її побив. Жінка від отриманих травм померла на місці, а підозрюваний намагався покінчити життя самогубством. Проте працівникам місцевого райвідділу міліції вдалося його затримати.
“Поки 25-річна жінка відпочивала у гучній компанії друзів у сусідньому селі, чоловік не знаходив собі вдома місця. Пішов шукати її та побачив в обіймах іншого. У нападі ревнощів почав бити жінку по чому бачив. Експерти діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму та перелом черепа”, - повідомляє прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.
За інформацією правоохоронців, коли жінка втратила свідомість, ревнивець побіг по підводу з кіньми та повернувся на місце злочину. Тіло привіз додому, поклав його в ліжко і прикрив ковдрою. Потім на підводу посадив трьох малих дітей і завіз до тещі. Попрощавшись з усіма, чоловік побіг до лісу з наміром вкоротити собі віку, але, очевидно, передумав. Отямившись, повернувся в село і заховався в одному із будинків.
Тіло жінки виявили односельці, сільський голова зателефонував до міліції. Спочатку правоохоронці шукали зловмисника по слідах у лісі, а потім, з’ясувавши, де він може переховуватись, затримали його.
Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 121 “Умисне тяжке тілесне ушкодження” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую