ye-logo.v1.2

25 друзів медіа-корпорації «Є» (Частина 3)

Історія 4421

Друзів ми маємо у різних сферах та різного віку.

І знову ми знайомимо вас, шановні читачі, з нашими друзями. З частиною із них ви вже мали можливість познайомитися у першій та другій частинах добірки "Друзі медіа-корпорації "Є". 

Олег Якушевський, директор агентства нерухомості «Ідеал»


«Ідеал» – один з найбільших гравців на ринку нерухомості міста Хмельницького. Ми працюємо на ринку з 1992 року, і за цей час заслужили довіру клієнтів та повагу партнерів. Ми надаємо широкий спектр послуг на ринку нерухомості: купівля-продаж житла, комерційної нерухомості, оренда офісів і складів, допомога в приватизації та оформленні кредитів під купівлю нерухомості, експертна оцінка об'єктів нерухомості тощо.

Ми співпрацюємо з медіа-коропорацією «Є» дуже давно – як тільки почала виходити газета оголошень. З тих пір є постійними партнерами. Це цілком закономірно, адже усі ці роки газета «Є» – основний рекламний друкований ресурс на ринку Хмельницького, який працює стабільно і надійно.

Ми цілком задоволені співпрацею – якісні послуги, існує система бонусів, знижок на рекламу. За наші гроші ми отримуємо те, що потрібно. Співпраця з «Є» – це не лише реклама, а й інформаційний аспект: усе більше людей дізнаються про нашу фірму та користуються послугами, це і хмельничани, і приїжджі.

Бажаємо, щоб зараз, в епоху інформаційних технологій, розвивалися не лише ваші інтернет-ресурси, а й друковані видання. Адже так приємно тримати у руках справжню газету!».

Тетяна Пирожок, директор рекламного відділу ТОВ «Прелюдія» і будівельної компанії «Будівельний Альянс»


«Компанія «Будівельний Альянс» працює на ринку проектування, капітального будівництва та реконструювання з 2002 року. За ці роки компанія здобула статус надійної і великої, пройшовши перевірку роками кризи і не втративши при цьому довіри партнерів і клієнтів.

ТОВ «Прелюдія» працює у Хмельницькому ще довше – 21 рік. Фірма займається гуртовим та роздрібним продажем побутової техніки і є дистриб'ютором багатьох брендів.

Тривалий час ці підприємства співпрацюють з газетою оголошень «Є», куди постійно дають рекламу. І користь від цього є. Насправді в нашій області це єдина газета такого рівня, серйозних конкурентів у неї немає.

У цей складний час зичу медіа-корпорації «Є» та її клієнтам процвітання».

Леонід Бриндіков, головний лікар обласного онкологічного диспансеру


«Про медіа-корпорацію «Є», її видання та журналістський склад можу сказати лише теплі слова. Інші газети, буває, сліпо виконують завдання керівників-власників-влади, ви ж – сміливі, незалежні, й це не може не подобатись. До того ж, на сторінках своїх видань приділяєте чимало уваги темі здоров’я, пропаганді здорового способу життя, профілактиці хвороб, народній медицині, що досить актуально у наш час».

Олександр Солєнцов, голова обласної організації Національної спілки фотохудож­ників України


«Можна сказати, що ваша газета – ровесниця оновленої України. На відміну від «одноденок», які на той час з’являлися мало не щомісяця, ваше видання – серйозне і незалежне. І ви зуміли це довести. Вам вдавалося те, чого не змогли зробити навіть більшість центральних видань. Створена двадцять п’ять років тому на хвилі патріотичного руху, газета «Є» стала першопрохідцем незалежної преси на Хмельниччині. Почавши як перше незалежне видання, сьогодні ви є одним з найвідоміших і найпопулярніших регіональних видань, оскільки єдині в області не шукали підтримки та схвалення від влади, а чесно розповідали про проблеми простих людей, завдяки чому зуміли зберегти своє добре ім’я».

Марічка Ясіновська, народна артистка України


«Щиро вдячна керівникам – Сергію Іщуку й Тетяні Колесниченко за вміння підібрати й організувати такий чудовий колектив.

Дякую всім журналістам за чудові статті, особливо тим, хто на сторінках ваших газет і журналів приділяли увагу моїй творчій діяльності, завдяки чому в мене з'явилося чимало шанувальників.

Дякую вашим фотокореспондентам за гарні фото, зроблені з душею, які неодноразово були на обкладинках журналу. Я їх усі зберігаю.

Ваше чудове видання розвивається, і я розвиваюся разом з ним. Так, зараз я співпрацюю зі всесвітньою службою каналу УТР, яка транслює передачі на 117 країн світу.

Радію разом з вами 25-річному ювілею і бажаю вашому прекрасному колективу гарних тем, гідних зарплат, визнання, і щоб ви й надалі залишалися кращими».  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую