ye-logo.v1.2

У Хмельницькій філармонії – «Різдвяна симфонія»

Афіша 2208
Фото: https://vk.com/

Львівський симфонічний оркестр «Cantabile Orchestra» запрошує хмельничан послухати відомі різдвяні сандтреки.

11 січня в Хмельницькій обасній філармонії відбудеться концерт «Саундтреки: Різдвяна Симфонія» у виконані симфонічного оркестру «Cantabile Orchestra»» (м. Львів). На вас чекатиме дивовижне поєднання симфонічної музики з улюбленими моментами кінофільмів та мультфільмів:
«Один вдома 1-3», «Хроніки Нарнії», «Едвард Руки-Ножиці», «Гаррі Поттер», «Різдвяна історія», «Полярний експрес», «Кошмар перед Різдвом», «Гремліни», «Золотий компас» тощо.
Зима – це завжди пора відкриттів, пора чудес, пора Нового року, та пора Різдва. Багато століть поспіль найвидатніші композитори світу вважають за честь написати твори, присвячені цим святам. Майже з самого часу виникнення кінематографу найкращі режисери творять зворушливі фільми на честь Різдва та захопливі новорічні історії, утворивши цілий окремий жанр.
Концерт «Саундтреки: Різдвяна симфонія» втілює у собі радість, тепло та затишок зимових свят. Цього вечора кінематограф поєднається з музикою, даючи нам змогу відчути справжню казку на сцені, розділити захват Нового року та поринути у диво Різдва.

Початок: 19.00. Квитки у касі філармонії: від 80 до 200 гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую