ye-logo.v1.2

Єва Панаріна співає на весіллях та мріє про «Х-Фактор»

Культура 2827
Фото: kp.ua

Два роки тому маленька хмельничанка з розкішним дорослим голосом заявила про себе на всю країну, взявши участь у вокальному шоу каналу «1+1» «Голос.

11-річна Єва Панаріна гідно витримала всі етапи конкурсу й спромоглася дійти до фіналу. Нині життя дівчинки також тісно пов’язане із музикою. Без занять вокалом у неї не минає жодного дня, адже Єва чітко знає – у майбутньому буде відомою співачкою.
«Після «Голосу. Діти» ми практично не брали участь у серйозних вокальних конкурсах, – розповідає мама Єви Панаріної Наталя. – Тільки раз, на запрошення нашого зіркового тренера Олега Скрипки, виступали на його фестивалі «Країна мрій». За цей час Єва стала стипендіатом Хмельницької обласної ради, як «Обдарована дитина». Минулого року вона пройшла відбірковий тур на фестиваль «Нова хвиля», але наступний етап конкурсу проходив у Москві й через фінансові труднощі нам довелося відмовитися від участі. Нині ж донечці тринадцять, а у перехідному підлітковому віці не рекомендується навантажувати голосові зв’язки. Та й у кар’єрному плані цей період можна назвати проміжним – дитячі конкурси вже скінчилися (до 13-14 років), а дорослі – ще не розпочалися. Тому співає вона лише на місцевому рівні: на міських святкових заходах, на корпоративах, на весіллях. Тобто Єва, незважаючи на свій ніжний юний вік, уже сама заробляє гроші. Мріє брати участь у «Х-Факторі» й потрохи до цього готується. Гадаю, що наступного року, коли їй виповниться 14, ми спробуємо свої сили й у цьому вокальному шоу.
«Голос. Діти» дав нам багато. Передусім – це безцінний досвід. На перших порах нас впізнавали скрізь, люди підходили, віталися. Чесно скажу, що навіть деякі сімейні проблеми вдалося вирішити завдяки цій популярності. До речі, саме після Євиної участі у шоу на нас вийшов один місцевий тамада й запропонував, щоб донька виступала на його святах.
Єва живе музикою. Сім разів на тиждень вона ходить у музичну школу: то на вокал, то на сольфеджіо. І це після восьми уроків у школі! При цьому я ніколи її не змушую, дитина сама прагне до навчання. Донька навіть не уявляє свого майбутнього без співу. Ще малям вона була щиро переконана – стане відомою співачкою. Я її всіляко підтримую, але не кваплю. Не можна дітей заражати зірковою хворобою».

Фото з архіву сім’ї Панаріних.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую