ye-logo.v1.2

Краще один раз побачити. ТОП-10 відео минулого року

Суспільство 2589

Що дивилися підписники youtube-каналу Газети «Є».

2014-й для багатьох став роком, коли хтось щось робив вперше. Газета «Є» вперше спробувала вести стрім – пряму трансляцію з місця події. Сталося це під час захоплення приміщення обласної державної адміністрації. Тоді завдяки прямій трансляції, яка велася безпосередньо на сайт, про ті події дізнавалися миттєво по всій країні. Після того ми показували вам у прямому ефірі недільні віче, мітинги під адміністрацією, засідання сесії і, звичайно ж, захоплення СБУ.
Ми зібрали ТОП-10 відео, які набрали найбільше переглядів протягом року.
1. Беззаперечним лідером у переглядах стало відео втечі через вікно голови Хмельницької ОДА Леоніда Пруса у рваному піджаку. Майже 172 тисячі!

2. Значно менше, не повних 30 тисяч переглядів, але за дуже короткий термін, менше місяця, набрав екс-регіонал «зелений Тарасюк», коли намагався пояснити обуреним громадянам «махінації з землею».


3. Тема СБУ посідає в рейтингу окреме місце, адже відразу кілька роликів зайняли свої позиції у ТОП-10 відео року. Ролик про те, як начальника СБУ Віктора Крайтора везли до військової прокуратури, продивилися трохи більше 16 тисяч разів.

4. Три відео, як у дворі відомства спалювали документи, набрало майже 12, 7 та 6 тисяч переглядів кожне.

 

5. Майже 10 тисяч переглядів набрало відео з концерту Дзідзьо у Хмельницькому.

6. Стрілянину біля СБУ під час штурму продивилися майже 8,5 тисячі разів.

7. Понад 8 тисяч переглядів набрала перша поїздка наших прикордонників на Схід.

8. Майже 7,5 тисячі переглядів набрало відео чергових «каруселей» під СБУ у Хмельницькому, коли Самооборона передавала охорону приміщення представникам відомства.

9. Понад 6,5 тисячі переглядів має відео зі Старокостянтинова, із центру забезпечення військовою технікою ЗСУ.

10. Завершує ТОП-10 відео освідчення лейтенанта Хмельницької прикордонної академії своїй дівчині під час випускних урочистостей.

Більше відео можна подивитися youtube-каналі Газети «Є», адже ми працюємо, щоб ви знали,  бачили, читали і розуміли більше. Залишайтеся з нами і в цьому році!
 

Підписатися на наш канал:

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую