ye-logo.v1.2

На Хмельниччині молодик побив бабусю, аби вкрасти в неї 100 гривень

Кримінал 2018
Фото: uzhgorod.in/ua

Прокинувшись з похміллям, чоловік думав, що йому все наснилося.

В одному із сіл Красилівського району молодик жорстоко побив 81-річну бабусю. Перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, він увірвався у будинок самотньої пенсіонерки, вимагаючи гроші.
Правоохоронці інформують, що зловмисник вибив вхідні двері будинку та проник всередину. Бабуся прокинулась від шуму, подумала, що повернулася соціальна помічниця, яка пішла півгодини тому.
“Молодик увірвався до кімнати і мовчки вдарив господиню в обличчя, від чого та впала на землю. Пенсіонерка сказала нападнику, де лежать гроші, і попросила більше її не чіпати. Розлючений розбійник почав нишпорити по хаті, але, за свідченнями потерпілої, окрім тих 100 гривень, на які вона вказала, більше нічого не знайшов”, - повідомляє прес-служба обласного УМВС України.
Першою про жорстокий розбійний напад на пенсіонерку дізналася соціальний працівник, яка вранці прийшла провідати підопічну. Жінка одразу викликала медиків та працівників міліції.
Потерпіла впізнала 21-річного односельця, який проник в її будинок. Коли правоохоронці навідались до нього, чоловік тільки-но прокинувся з важким похміллям. У всьому звинувачував алкоголь, пам’ятав події минулого вечора, але думав, що йому наснилося.
Наразі підозрюваний перебуває під домашнім арештом. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 187 “Розбій” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Слідство триває.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую