ye-logo.v1.2

З Хмельницького у зону АТО на ротацію вирушають прикордонники

Суспільство 3526
Фото: автора

Чоловіки кажуть, що забезпечені усім необхідним і готові обороняти кордони від ворога.

Сьогодні, 12 січня, у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького урочисто проводжали військових на Схід. Прикордонники перебували у відпустці, а тепер знову вирушають у зону АТО. Солдати повністю забезпечені засобами захисту, теплим одягом та озброєнням.
«Відряджаємо з відпустки військовослужбовців оперативно-бойової комендатури до Луганської області, де вони нестимуть службу. Вже відбулось три черги відпусток, ми організовуємо їхнє відбуття і прибуття. На сьогодні офіцери забезпечені усім необхідним», - зазначає т.в.о. ректора Національної академії Державної прикордонної служби України полковник Олег Шинкарук.
Також він подякував волонтерам і організаціям, які підтримують прикордонників і допомагають облаштувати їхній побут. Зокрема, від Квартирно-експлуатаційного відділу міста Хмельницького солдатам передали телевізор, бензопилу, дрова та інші необхідні речі. Чоловіки ж вирушають на службу без жодного остраху, кажуть, обов’язок перед державою виконуватимуть до кінця.
«Їдемо охороняти східний кордон у зоні АТО вже вдруге. З кінця вересня перебували там, повернулися перед новим роком. Не раз бачили і чули постріли, а перемир’я, про яке стільки говорять, фактично не виконується. З обмундируванням і харчами у нас проблем немає, допомагають і волонтери», - говорить солдат Віталій Майоров.
Полковник Олег Шинкарук побажав військовослужбовцям повертатися у повному складі. За його словами, вони вдома будуть скоріш за все вже у березні.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую