ye-logo.v1.2

Хмельниччина: знову куріння, пожежа, смерть

Суспільство 2166
Фото: km.mns.gov.ua

Через необережне поводження з вогнем загинув 54-річний чоловік.

На Хмельниччині вчора, 12 січня, вогнеборці ліквідували дві пожежі. Палали житлові будинки у селах Славутського і Полонського районів області. Вогонь забрав життя одного з власників помешкань.
Пожежу, що виникла у житловому будинку в смт. Понінка Полонського району помітила місцева мешканка, коли будинок вже був повністю охоплений вогнем.
“До місця події негайно прибули вогнеборці пожежно-рятувального підрозділу та добровільної пожежної дружини ТОВ “Понінківська картонно паперова фабрика". Через сильну задимленість в оселі вогнеборці працювали в апаратах на стисненому повітрі. Спільними зусиллями пожежу, що розповсюдилась площею 35 кв. м було локалізовано о 20:53, ліквідовано о 20:56. Вогнем знищено покриття та перекриття будинку”, - повідомляють надзвичайники.
Ймовірною причиною пожежі називають необережне поводження з вогнем під час куріння 54-річного власника будинку, тіло якого виявили на місці події.
Того ж дня, о 22:24 рятувальникам Славутчини повідомили про пожежу на вулиці Садовій у селі Дідова Гора. Пожежа виникла в житловому будинку. Вогнем знищено покриття, перекриття та речі домашнього вжитку.
За попередньою інформацією, пожежа виникла через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Рятувальники приборкали полум’я та запобігли його розповсюдженню на дві поруч розташовані господарчі споруди. У результаті події ніхто не постраждав.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую