ye-logo.v1.2

Продавці тютюну та алкоголю додали бюджету Хмельниччини понад 17 мільйонів гривень

Економіка 2124
Фото: kegichevka-rda.gov.ua

Більше трьох тисяч закладів на території області торгують “міцними” напоями і цигарками.

Протягом 2014 року власники ліцензій на оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами внесли платежів до місцевого бюджету на загальну суму 17 мільйонів 384 тисячі гривень, перевищивши таким чином заплановане на понад 10 відсотків.
“Більш ніж на половину, або на 16,11 мільйона гривень порівняно з позаминулим роком, зросли в області й надходження акцизного податку. Загалом протягом року він надійшов у сумі 46,92 мільйона гривень при індикативному показникові 36,71 мільйона гривень. Таким чином, виконання завдання становить 128 відсотків”, - повідомляє прес-служба територіальних органів ДФС.
Як відзначають у відомстві, сьогодні на теренах області торгівлю “дорослою продукцією” у роздріб провадять 2237 суб’єктів господарювання краю, оптом – 5 підприємств, окрім того, є ще одна компанія-імпортер. Загалом ліцензовано близько 3,6 тисяч торговельних закладів.
Окрім того, за результатами перевірок, працівники ДФС в області виявили 179 порушень на суму 945 тисяч гривень. Найпоширенішими зловживаннями виявились зберігання та реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного податку або з підробленими марками, безліцензійна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами, продаж неповнолітнім.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую