ye-logo.v1.2

У Хмельницькому в кав’ярню учасник АТО приніс дві гранати

Суспільство 3575
Фото: mvs.gov.ua

Боєприпаси зі Сходу привіз 20-річний юнак, якого нещодавно мобілізували до війська.

Приїхавши у десятиденну відпустку із зони АТО, 20-річний боєць завітав до кафе-бару у Хмельницькому, де раніше працював. Зайшовши туди до знайомих, молодик хильнув спиртного та почав вихвалятися "трофеями", які привіз зі Сходу. За інформацією правоохоронців, сумку, в якій лежали дві гранати, він попросив залишити на певний час у власника кав’ярні, а сам поїхав до Теофіпольського району, звідки родом.
“Побув удома військовослужбовець недовго — його затримала міліція. Пояснити, навіщо він привіз гранати додому, хлопець не зміг. Але шкоди вони могли наробити чималої, - повідомляють у прес-службі обласного УМВС. - Як з’ясувалось під час полігонних іспитів, ці гранати здатні до здійснення вибуху. Розліт осколків кожної із них становить близько 200 метрів.”
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Наразі тривають слідчі дії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую